آموزش کامل و طرز تهیه ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو بسیار خوشمزه
آموزش کامل و طرز تهیه ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو بسیار خوشمزه
طرز تهیه ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو بسیار خوشمزه
این غذا میتونه برای کسانی که ماهی به خصوص سالمون را دوست دارند غذای لذیذی باشه و
برای کسانی که با بوی ماهی و خودماهی مشکل دارند تجربه جدیدی باشه برای تجدید نظر در ذائقه شان.
مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو :
فیله ماهی سالمون(یا فیله ماهی دلخواه) :♦: 650 تا 800 گرم
سویا سس :♦: 3 ق س
کنجد بو داده شده :♦: 3 ق س
پیازچه تمام قسمتهای آن :♦: 6 عدد
کدو سبز :♦: 2 عدد بزرگ
پوست لیمو ترش رنده شده :♦: 1 ق س
زردچوبه :♦: 1/2 ق چ
آب ماهی یا آب معمولی :♦: 6 ق س
خامه غلیظ :♦: 3 ق س
آب لیمو ترش :♦: 2 1/2 ق س
نمک و فلفل :♦: ه میزان مورد نیاز
لیمو ترش و پیازچه :♦: برای تزیین
آموزش کامل و طرز تهیه ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو بسیار خوشمزه
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 5 نفر می باشد.
طرز تهیه ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو ابتدا باید
ماهی را شسته و پوست و تیغ(درشت و بزرگ هستند) آن را جدا کنید.
سپس آن را به قطعات 4×2 سانتی برش دهید آنها را خوب خشک کنید و
در ظرف گودی بریزید سویا سس و نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید و
دقت کنید تمام قسمتها آغشته به سویا سس شوند.
بگذارید 30 دقیقه در این سس بماند تا مزه دار شود.
بعد این مدت کنجد را درون ظرف بریزید و ماهی ها را خوب آغشته به کنجد کنید.
.در یک تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود ماهی ها را در آن سرخ کنید برای هر طرف 3 دقیقه کافی است.
آموزش کامل و طرز تهیه ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو بسیار خوشمزه
ماهی ها را از روغن در بی آورید و بر روی حوله کاغذی بگذارید
تا روغن اضافی گرفته شود. آنرا گرم نگه دارید تا مراحل بعدی آماده شود.
کدوها را با پوست حبه قندی کمی بزرگتر خرد کنید .پیازچه ها را هم به صورت مورب خرد کنید 1 بند انگشتی .
اکنون 2 قاشق سوپخوری روغن را داخل ماهی تابه بریزید.
و کدو را به همراه پیازچه ها در زوغن ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید.
سپس پوست لیمو ترش,آب لیمو ترش,رزدجوبه و آب ماهی یا آب معمولی را به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید.
خامه را به آن اضافه کنید(قبلش خامه را با چنگال بزنید) و خو بزنید تا مخلوط شوند .
اکنون ماهی های سرخ کرده را به این مخلوط اضافه کنید و
آهسته هم بزنید تا ماهی به خوبی با سس و سبریجات مخلوط شود و داغ شود.
احتیاجی به پخت بیشتر نیست چون در این غذا که به نوعی از غذاهای چینی است سبزیجات کمی باید دندانگیر باشد.
.آنرا در ظرف کشیده و با لیمو و پیازچه تزیین کنید.
آموزش کامل و طرز تهیه ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو بسیار خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۷